Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle Octombrie

Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle Octombrie

Luna octombrie vine și cu un Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle. În această cutiuță am dorit să-mi completez colecția de farduri de pleoape în culori calde de toamnă. De această dată trei produse au fost alese de mine și unul adăugat de cei de la Pick N Dazzle.

Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle Octombrie

Am să încep cu fardul de pleoape de la Teeez Cosmetics, culoarea. Din colecția Teeez Cosmetics Island Palette mai am un fard de pleope, nuanța Beautiful Day. De această dată am ales nuanța Beach Glow. Deși pare destul de închisă la prima vedere, este foarte caldă și ușor sidefată.

Teeez Cosmetics - Pick N Dazzle - fard pleope
Teeez Cosmetics – Pick N Dazzle – fard pleope

Tot la capitolul farduri am ales un Trio Mat Tiramisu de la Miss Cop. De această dată fardurile sunt un pic mai sidefate, dar poți face rapid un machiaj din cele trei culori.

Fard de pleoape Miss Cop Pick N Dazzle
Fard de pleoape Miss Cop Pick N Dazzle

A treia alegere din cutia Pick N Dazzle octombrie este loțiunea matifiantă de la Naobay, pe care tocmai am terminat-o. Am primit-o în decembrie tot în cutia Pick N Dazzle și acum am decis să o adaug singură.

Lotiune tonica matifianta Pick N Dazzle Naobay
Lotiune tonica matifianta Pick N Dazzle Naobay

Ultimul produs din cutie este adaugat de echipa Pick N Dazzle și vine din noua gama de produse de la Tony Moly. Este vorba de o mască de tip șervețel cu alge marine. Am să revin cu o recenzie detaliată despre această mască după ce o voi folosi.

Masca purificatoare - I'm Real - Pick N Dazzle
Masca purificatoare – I’m Real – Pick N Dazzle

Pe lângă cele 3 produse full size am primit și două mostre, tot din colecția de măști de față coreene.

Mostre Pick N Dazzle Octombrie - beauty box
Mostre Pick N Dazzle Octombrie – beauty box

Pe cutia aceasta am plătit 89 de lei, iar dacă ar fi să fac un total individual pe produse, acestea ar fi costat 200 lei. Eu sunt foarte încântată de produse, de faptul că le pot alege, dar și de calitate acestora, motiv pentru care am un an și un pic de când am devenit client fidel Pick N Dazzle.

Ce părere aveți despre acest beauty box Pick N Dazzle al lunii octombrie? Vă plac alegerile mele?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

16 thoughts on “Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle Octombrie”

  1. imi plac fardurile, chiar sunt alegeri inspirate pentru sezonul asta! despre lotiunea matifianta am citit tot la tine si daca te impaci bine cu ea, zic ca e o alegere foarte buna. e desteapta treaba cu personalizarea cutiei, sa nu te trezesti cu ceva ce n-ai vrea sa incerci

  2. Vaai, fardul de la Teez arata superb! Eu am descoperit acest brand acum ceva timp cand eram in UK si prietena mea mi-a recomandat fardurile lor. Imi place mult consistenta lor, dar si faptul ca sunt pigmentate. De la Miss Cop nu am incercat nimic, insa acel trio fard arata si el tentant 🙂

  3. Imi plac fardurile. Mai ales cel de la Teeez. Chiar zilele tecute citeam ca esti incantata de lotiunea matifianta! Ma bucur ca este incantata de produsele primite. Inca putin si primesc si eu cutiuta

Lasă un răspuns