Unboxing Pick N Dazzle Cutia 4 Blog Bianca Ionel

Unboxing Pick N Dazzle #4

Așa cum v-am obișnuit până acum, la fiecare început de lună primesc cutiuța cu surprize de la Pick N Dazzle și de data aceasta facem Unboxing Pick N Dazzle la cutia cu numărul #4. Din august am început să primesc aceste cutiuțe pline cu surprize, și deja am ajuns la luna noiembrie. Să vă dezvălui ce am primit luna aceasta!

Crema de față regeneratoare cu caviar Spa Energy de la Bulgarian Rose este o cremă asupra căreia am un mic dubiu. Tenul meu este mixt/gras și încă nu știu cum va reacționa la o super hidratare cu extract de caviar, ulei de măsline și vitamina A și E. Promit să o testez și să revin cu impresii. În cazul în care va fi prea mult pentru tipul meu de ten o voi face cadou fie mamei mele, fie unei prietene care are nevoie de o astfel de cremă. Crema are 50 ml și am găsit-o pe net, pe un site românesc la 5.38 EURO.

unboxing-pick-n-dazzle-cutia-4-crema-regeneratoare-spa-review-bianca-ionel-blog
Crema de față regeneratoare cu caviar Spa Energy

Gel Aloe Vera 99% de la Kueshi, 250 ml – inițial am crezut că e vorba de un gel de duș sau ceva pentru spălare, dar nu. Poate fi folosit ca și cremă de mâini, corp sau față, se absoarbe foarte ușor în piele și o lasă hidratată. Am testat gelul de câteva ori, îmi place faptul că nu lasă pielea grasă și voi reveni cu un review mai detaliat într-o postare viitoare. Preț pe net 7.45 EURO.

Gel Aloe Vera Kueshi Pick N Dazzle
Gel Aloe Vera Kueshi Pick N Dazzle

Biological Vitamin C de la Kueshi, 60 ml, este un produs nou lansat, și este pentru uz profesional, fiind un complex de vitamina C, A, E ce poate fi adăugat în creme și măști pentru ten. Preț pe net 13 EURO.

BIOLOGICAL VITAMIN C KUESHI Pick N Dazzle
Biological Vitamin C de la Kueshi

Rimmel London ScandalEyes creion pentru ochi, culoarea mov – cred că e produsul de care sunt cel mai puțin impresionată. Rimmel London este o gamă pe care o folosesc, sunt mulțumită de produse,  și produse din această gamă sunt dedicate abonamentelor de tip Sleek Picks Boxes. Preț 15 RON. Produsul l-am primit cu vârful deteriorat deoarece capacul acestuia era ieșit. Cu siguranță cei de la Fan Courier, care livrează coletele, nu au avut suficientă grijă de cutiuța mea, motiv pentru care a apărut și această problemă. Produsul poate fi folosit, vârful s-a lipit ușor și pare ca nou.

Rimmel ScandalEyes creion pentru ochi
Rimmel ScandalEyes creion pentru ochi

Golden Glow Lipgloss, Teeez Cosmetics, un nou produs de la Teeez, aș putea spune că în fiecare cutie am găsit cel puțin un produs și până acum sunt mulțumită de ele și de calitatea lor, singura excepție cred că o face eyelinerul primit în cutia Pick N Dazzle din luna septembrie. Preț 23 USD, culoarea este foarte naturală și frumoasă.

Golden Glow Lipgloss, Teeez Cosmetics
Golden Glow Lipgloss, Teeez Cosmetics

Pe lângâ aceste produse am mai primit și foarte multe mostre, în mare parte de la Kueshi. Cea de la Abellie era spartă în mijloc, cred că se vede și în poza de mai jos.

Mostre Pick N Dazzle cutia 4
Mostre Pick N Dazzle cutia 4

Toate produsele primite se ridică la aproximativ 50 EURO, aproximativ 226 RON. Cred totuși că prețul pentru lipglossul de la Teeez este un pic prea mare, dar restul produselor au prețuri acceptabile, din punctul meu de vedere. Aș putea adauga că mă consider foarte norocoasă că am primit două produse proaspăt lansate de la Kueshi și ele vor fi următoarele pe lista de reviewuri.

Voi ce părere aveți despre cutia de luna aceasta?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

4 thoughts on “Unboxing Pick N Dazzle #4”

  1. Produsele ti le-ai ales tu singura sau mergi tot pe recomandarile lor? Si eu am comandat o crema de fata de la Planet Spa si sunt tare curioasa cum se va impaca cu tenul meu mixt spre gras :)) Dar de data asta eu mi-am facut singura cutia. Nu stiu daca sa mai continui dupa luna asta. Chiar am inceput sa ma gandesc serios daca sa anulez abonamentul….

  2. Pingback: Sinteza săptămânii 14-20 noiembrie - Acorduri din suflet - Bianca Ionel

Lasă un răspuns