Unboxing Pick N Dazzle Bianca Ionel blog

Unboxing Pick N Dazzle #5

Nici nu știu când au trecut cele 5 luni de când am început să primesc cutiuțele Pick N Dazzle, dar așa cum v-am obișnuit în fiecare lună, astăzi facem Unboxing Pick N Dazzle pentru cutiuța cu numărul cinci. Și de această dată m-am lăsat pe mâna specialiștilor și nu mi-am făcut singură cutia. De ce? Pentru că îmi place să fiu surprinsă și pentru că frumusețea acestui program este să primești produse noi în fiecare luni. Sentimentul pe care îl am când încep să desfac cutia este greu de explicat în cuvinte, dar mă simt ca un copil care își deface cadoul primit de Crăciun. Și am avut sentimentul acesta din august, nu doar acum, în perioada sărbătorilor.

Luna aceasta am primit 5 produse și multe mostre de la Naobay. Să începem prezentările!

Volume Shampoo Juicy Delight, de la Mades Recipes, un nou brand introdus în gama de produse oferite la Pick N Dazzle. Despre Mades Recipes vă pot spune că este o marcă de produse dedicate îngrijirii corporale, cu arome ce te vor energiza instant, din Olanda. Șamponul are un gramaj de 250 ml, l-am folosit de 2 ori până acum și mi-a plăcut foarte mult mirosul proaspăt de citrice. Părul are volum după folosire, dar voi reveni într-un review dedicat acestui produs cu mai multe detalii.

Mades Recipes Scrub gel și Sampon review bianca ionel pick n dazzle
Mades Recipes Volume Shampoo Juicy Delight și Sugar Scrub Spicy Sensation

Sugar Scrub Spicy Sensation, tot de la Mades Recipes, un scrub pe bază de zahăr, care lasă pielea incredibil de fină și hidratată. La fel ambalajul este foarte colorat și vesel și baia mea deja arată foarte colorată cu aceste produse.  Ca și gramaj, la fel ca și samponul, 250 ml.

Produsele din gama Mades Recipes le-am mai văzut lansate la Douglas, prin 2014 și chiar am să merg într-o plimbare la ei să văd dacă le mai au, undeva la 30 lei.

Object of affection lipbalm, din coleția Sugar Rush, de la Teeez Cosmetics, culoarea strawberry fields,  o culoare ce pare intenesă, dar arată perfect pe buze. Balsamul are nevoie de o pensulă pentru aplicare, dar vine cu tot cu oglindă și e genul de produs, pe care îl poți purta cu tine în geantă oricând. Forma sa foarte compactă, îl face ușor de purtat și în portofel.

Balsam de buze Teeez Cosmetics Pick N Dazzle bianca ionel review
Object of affection lipbalm, din coleția Sugar Rush, de la Teeez Cosmetics

Fabulous Foundation Brush, din Brush Collection, tot de la Teeez Cosmetics este pensula pe care am primit-o luna aceasta. Încet, încet îmi refac colecția de pensule. În cutia Pick N Dazzle #3 am primit o pensulă pentru aplicarea fardului, de care m-am îndrăgostit.

Pensula fond de ten Teeez Cosmetics review bianca ionel pick n Dazzle
Pensula fond de ten Teeez Cosmetics

Cei de la Pick N Dazzle m-au răsfățat în fiecare cutie cu cel puțin un produs de la Teeez Cosmetics, lucru care mă face foarte fericită și promit să revin cu review-uri ale produselor pentru că sunt foarte rezistente și de efect.

Mattifiying Face Toner, de la Naobay, 200 ml, un tonic pentru față cu 98,93% ingrediente din extracte naturale, ce se potrivește de minune cu tipul meu de ten, și pe care am început să îl folosesc în fiecare dimineață. Până acum am mai folosit produse din gama Naobay din mostrele primite și am fost foarte încântată de ele.

Mattifiying Face Toner, Naobay, Pick N Dazzle, review bianca ionel
Mattifiying Face Toner de la Naobay

Tot de la Naobay sunt și mostrele primite.

mostre naobay pick n dazzle review bianca ionel
Mostre Pick N Dazzle #5

Aceasta este cutia cu numărul 5 de la Pick N Dazzle, o cutie frumoasă și festivă, ca pentru luna decembrie, motiv pentru care am vrut să o și surprind într-un cadru festiv. Mai am o lună, cea din ianuarie și programul de 6 luni se va încheia, dar cu siguranță în februarie voi relua acest program pentru încă 6 luni.

Unboxing Pick N Dazzle #5 review bianca ionel
Unboxing Pick N Dazzle #5

Voi ce părere aveți de cutiuța Pick N Dazzle de luna aceasta?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

12 thoughts on “Unboxing Pick N Dazzle #5”

    1. Cred că au ținut cont feedback-ul negativ primit în trecut și acum oferă produse foarte bune și chiar merită fiecare cutie.

  1. Eu, nu stiu de ce, dar nu ma simt atrasa de cutia asta. Poate pentru ca nici nu imi sunt cunoscute numele/brandurile produselor si nimic din ce am incercat nu m-a dat pe spate. Am avut vreo doua/trei cutii la inceput cand s-au lansat.

  2. Tot am văzut până acum aceste cutii și chiar mă mir că am rezistat tentației. Într-adevăr au produse ok, cutia destul de accesibilă… Poate o voi cumpăra și eu 😀
    Te pup!

Lasă un răspuns