Pick N Dazzle aprilie bianca ionel romania iasi

Unboxing Pick N Dazzle aprilie

Fiecare lună aduce cu ea și o nouă cutie de la Pick N Dazzle, iar astăzi facem unboxing Pick N Dazzle aprilie. O cutie cu patru produse, din care trei au fost alese de mine. Sentimentul e un pic diferit, pentru că știam ce voi primi, dar plăcerea de a desface cutiile de la Pick N Dazzle este unică și mereu prezentă. Dacă nu știați, Pick N Dazzle vă permite să vă selectați și voi produsele pe care le doriți în cutie. Din august 2016 m-am lăsat mereu pe mâna specialiștilor, dar acum am decis să fac o mică schimbare.

Ca în fiecare cutie Pick N Dazzle mostrele nu au lipsit și am ocazia să încerc și alte produse, în special creme de la Naobay. Să vedem totuși care sunt produsele din cutia lunii aprilie!

Mostre Pick N Dazzle aprilie
Mostre Pick N Dazzle aprilie
Unboxing Pick N Dazzle aprilie

Primul produs din cutia Pick N Dazzle aprilie este o pensetă, pe care am adăugat-o în cutie pentru prietena mea. Ea își dorea foarte mult o pensetă cu forma celei de la Magnum Tweezer Gold Plated. Vă spun că și eu îmi doresc o astfel de pensetă și o voi adauga în una din cutiile următoare și pentru mine. Penseta este suflată cu aur și este o mică bijuterie de 7.8 cm. Aparține brand-ului german Solingen și în colecția cu produse oferite de acest brand se află și o oglindă la fel de frumoasă.

Pensetă Magnum Tweezer Gold Plated
Pensetă Magnum Tweezer Gold Plated

Un alt produs ales de mine este un ruj superb de la Teeez Cosmetics. Desert Lush Sheer Lipstick în nuanța Patchouli Purple este un ruj diferit de ce port eu în mod obișnuit, dar care mi l-am dorit foarte mult. Din acest motiv mi l-am ales singurică și vă spun că sunt foarte încântată de el. Mai am un ruj de la Teeez Cosmetics, într-o nuanță de roșu primit despre care puteți citi aici.

Desert Lush Sheer Lipstick
Desert Lush Sheer Lipstick

Mi-am dorit foarte mult să încerc și produsele de la Astor, motiv pentru care mi-am ales o paletă în patru culori, Latin Night in Madrid. Culorile sunt foarte calde, trei sunt sidefate și una este mată. Poți crea un machiaj foarte frumos și natural cu ajutorul ei. Mai multe detalii despre acest produs am să vă ofer într-o postare separată.

Astor - Latin Night in Madrid
Astor – Latin Night in Madrid

Ultimul produs din cutie, a fost adăugat de echipa Pick N Dazzle și este un șampon pentru volum. Șamponul este din gama MADES HAIR CARE, din colecția VIBRANT BRUNETTE. Șamponul conține cun complex de aminoacizi și este îmbogățit cu extract de cacao și caramel. Vă pot spune că miroase delicios și acționează foarte delicat asupra părului.

MADES HAIR CARE
MADES HAIR CARE

Aceste sunt produsele Pick N Dazzle aprilie, produsele cu care m-am răsfățat și am fost răsfățată. Aștept cu interes părerile voastre despre această cutie și despre alegerile făcute. Keep in touch!

Unboxing Pick N Dazzle Aprilie 2017
Unboxing Pick N Dazzle Aprilie 2017

Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

13 thoughts on “Unboxing Pick N Dazzle aprilie”

  1. Și eu am citit foarte multe lucruri bune depre Astor, de aceea mi-am și propus să le acord o mai mare atenție și să le și încerc.

 1. Au schimbat putin programul, de poti sa iti alegi singura anumite produse? Sau se intampla asta cu cei care au abonamente mai vechi?
  Produsele Teez ma tenteaza mereu in cutiile Pink N Dazzle! 😀

  1. Până acum nu am încercat să-mi aleg singură produse, dar luna aceasta am zis să văd cum e și nu am găsit restricții în acest sens. Poți încerca să vezi, nu cred că se ține cont de vechimea abonamentului.

 2. Ce ruj îndrăzneț ai ales. Și mie îmi place, deși nu știu cât de bine mi-ar sta. 🙂
  De cutia Pick N Dazzle nu știam, dar acum un search să mă documentez.

  1. Mi-am dorit foarte mult un astfel de ruj și chiar e wow. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre Pick N Dazzle îți pot oferi și eu.

  1. Violeta este o adevărată bijuterie și fiecare ar trebui să avem una în colecția noastră de accesorii pentru înfrumusețare.

Lasă un răspuns