Unboxing Pick N Dazzle decembrie 2018 - Bianca Ionel - beauty blogger iasi romania acorduri din suflet

Unboxing Pick N Dazzle decembrie 2017

Ultima din lună din 2017 mi-a adus și ultima cutie Pick N Dazzle decembrie 2017 și astăzi am să vă arăt cu ce am fost surprinsă de această dată. Pentru cei care nu știu, sunt abonată din august 2016 la programul Pick N Dazzle Sleek și nu am mai renunțat la el de atunci.

Unboxing Pick N Dazzle decembrie 2017

De câteva luni am început să-mi adaug și singură o parte din produsele dorite în cutia Pick N Dazzle. De această dată, mi-am ales singură un produs pe care l-am mai avut și s-a terminat și un fard de pleoape. Ambele produse sunt de la Teeez Cosmetics, un brand cu care mă înțeleg foarte, foarte bine.

Fardul de pleoape este din gama Island Pallete, culoarea Sweet Sin. Aparent e un gri închis, dar în realitate e un maron închis cu reflexe spre gri.

Teeez Cosmetics - fard de pleoape - ISLAND PALETTE EYESHADOW SWEET SINS
Teeez Cosmetics – fard de pleoape – ISLAND PALETTE EYESHADOW SWEET SINS

Sunt îndrăgostită de fardurile lor, motiv pentru care am aproximativ 4 în coleția actuală.

Al doilea produs de la Teeez Cosmetics este un gel pentru sprâncene. Prima dată l-am primit în cutie din februarie 2017 și mi-a plăcut foarte mult. De atunci, l-am folosit zilnic și acum era pe terminate, motiv pentru care mi l-am adăugat singură în cutia Pick N Dazzle decembrie 2017.

Teeez Cosmetics Gel pentru sprâncene
Teeez Cosmetics Gel pentru sprâncene

Mai multe despre acest gel pentru sprâncene puteți afla în video-ul review pe care l-am făcut în februarie 2017.

Ce produse am primit de la echipa Pick N Dazzle în cutia lunii decembrie 2017?

Pentru că am un abonament de destul de multe luni, dar și pentru că mi-am completat cu atenție profilul de frumusețe, cei de la Pick N Dazzle au ghicit că șamponul meu preferat e și el pe terminate. A fost o alegere foarte inspirată din partea lor să îl adauge în cutia lunii decembrie.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre acest șampon, te invit să citești un articol detaliat despre el, despre efectual pe care îl are asupra părului meu și despre motivele pentru care îl recomand.

Șampon pentru păr gras - tratament Linfa-Age
Șampon pentru păr gras – tratament Linfa-Age

Un produs nou, din gama Miss Cop găsit în cutia Pick N Dazzle a fost paleta de Contouring și Strobing. Încă nu sunt familiarizată cu partea de contouring, dar urmează să mă documentez mai mult în acest sens.

CONTOURING & STROBING KIT
CONTOURING & STROBING KIT

Surprize în cutia Pick N Dazzle decembrie 2017

Toate cutiile Pick N Dazzle decembrie 2017 au avut cadou varianta de 4.5 ml a parfumului Boucheron Place Vendome.

Parfum Boucheron Place Vendome EDT 4.5 ml
Parfum Boucheron Place Vendome EDT 4.5 ml

Pe lângă parfum m-am bucurat să găsesc și o felicitare cu gânduri frumoase de sărbători și câteva bombonele dulci, pe care le-am transformat în decor în pozele din acest articol.

Unboxing Pick N Dazzle Decembrie 2017
Unboxing Pick N Dazzle Decembrie 2017

Cutia Pick N Dazzle reușește să mă surprindă plăcut de fiecare dată și din acest motiv voi continua abonamentul la ea și în 2018. Pe lângă produsele prezentate mai sus, în cutie am găsit și câteva mostre. Fiecare cutie Pick N Dazzle vine cu o serie de mostre din produsele noi, din cele vechi și din cele ce s-ar putea potrivi profilului tău de frumusețe. Eu le ador pe cele de la Skinniks.

Vrei și tu cutia Pick N Dazzle?

Dacă vrei să îți faci și tu un abonament la o astel de cutie, te invit să accesezi următorul link. Ca și cadou vei primi în fiecare lună 12 RON, iar la finalul celor 6 luni de abonament vei avea 72 RON pe care îi poți cheltui alegând produsele dorite de tine. Ce zici? Meriți să începi anul cu un astfel de cadou și cu o cutie în care să primești produsele alese în funcție de profilul tău de frumusețe.


Aștept cu interes părerea ta despre această cutie, dar și despre serviciile Pick N Dazzle. Până data viitoare keep in touch și dacă ți-a plăcut articolul, dă un share să îl citească și alții!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

15 thoughts on “Unboxing Pick N Dazzle decembrie 2017”

  1. Ma tenteaza tot mai tare un asemenea abonament Pick n Dazzle. Poate ca 2018 va fi anul sa implementez ceva si in acest sens 😀
    De Contouring am auzit, stiu ce e, dar de strobing nuuu. Ce e asta? 🙂

Lasă un răspuns