Unboxing Pick N Dazzle Martie 2018 - bianca ionel beauty blogger iasi

Unboxing Pick N Dazzle martie 2018

Astăzi am să vă povestesc despre ce am primit în cutia Pick N Dazzle martie 2018. Am să vă spun că uitasem complet de ea și când a ajuns am fost foarte fericită și curioasă de conținutul ei. Luna aceasta, doar un singur produs a fost ales de mine. Vrei să știi despre ce produs e vorba și ce am primit?

Unboxing Pick N Dazzle martie 2018

Am să încep cu produsul ales de mine și mai precis o cremă anti-imbatranire, pe care am folosit-o deja. Vita Age In Innovation Antiwrinkle Face este o cremă cu o textură ușoară cu ingredientele active extrase din plante. Nu mă lupt momentan cu ridurile, dar după iarna ce tocmai a trecut am simțim nevoia să acord mai multă îngrijire tenului și această cremă am considerat-o ca fiind ideală.

Vita Age In Innovation Antiwrinkle Face - Pick N Dazzle martie 2018
Vita Age In Innovation Antiwrinkle Face – Pick N Dazzle martie 2018

Următoarele produse sunt adaugate de echipa Pick N Dazzle în funcție de alegerile mele din profilul de frumusețe al site-ului.

M-am bucurat foarte mult să descopăr în cutie Secret Key Black Out Pore 3 Step Nose Pack. Este un produs nou lansat, ce trateaza problema punctelor negre de pe nas în 2 pași: curățare, îndepărtarea punctelor negre și calmarea pielii după aplicare.

Secret Key Black Out Pore 3 Step Nose Pack Pick N Dazzle martie 2018
Secret Key Black Out Pore 3 Step Nose Pack Pick N Dazzle martie 2018

Următorul produs primit este un spray de corp, cu aromă exotică, fructată, mai precis miroase foarte bine a lămâie. Stackable Body Spray Translucent are 100 ml și aparține brandului Mades Recipes, un brand iubit de mine.

Spray de corp Stackable Body Spray Translucent pick n dazzle martie 2018
Spray de corp Stackable Body Spray Translucent pick n dazzle martie 2018

Ultimul produs primit în cutia Pick N Dazzle martie 2018 este din gama de produse românești Blue Lily. Un unt de corp foarte hidratant, ce se absoarbe rapid în piele și miroase mai mult decât delicios. Mă bucur foarte mult că și brand-urile românești fac parte din colecția de produse oferite de Pick N Dazzle.

Unt de corp Blue Lily Pick N Dazzle martie 2018
Unt de corp Blue Lily Pick N Dazzle martie 2018

Cu siguranță ciocolățelele folosite în decorul pozelor pentru produsele primite v-au atras atenția. Am să vă spun că au fost o surpriză dulce primită în cutia de luna aceasta. Mă simt foarte alintată de echipa Pick N Dazzle și cu singuranță nu sunt singura clientă care se simte așa.

Unboxing Pick n Dazzle martie 2018
Unboxing Pick n Dazzle martie 2018

Aștept impresiile voastre despre produsele primite în această lună în comentarii. Keep in touch!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

15 thoughts on “Unboxing Pick N Dazzle martie 2018”

  1. Mie se par mie sau sun cam putine produse?
    Mai urmaream vloggeerite din state si aveau o gramada de produse in cutiile de genul…

    Tot stau in dubii daca sa ma abonez si eu sau nu, dar din cate urmaresc in blogosfera, nu prea ma mai tenteaza…

  2. Untul de corp de la Blue Lilly as fi vrut sa il primesc si eu dar in schimb am primit demachiantul. Pana acum este ok , dar dintre toate ciocolata a fost preferata mea 🙂 Parfumul de corp il am si eu pe varianta verde.

Lasă un răspuns