Urări de sfârşit de an

Urări de sfârşit de an

 • Trăiește și simte în fiecare secundă.
 • Primești exact cât poți duce! Indiferent de ce apare, nu renunța până nu ajungi la final.
 • Nu uita de disciplină, pentru minte, trup, suflet și emoții, dar nici de libertatea de a fi TU!
 • Iubește-te și iubește, fără să aștepți nimic.
 • Construiește-ți fiecare zi pe valorile, credințele și principiile tale.
 • Îmbracă fiecare pas al tău cu simplitate, emoție, eleganță și atitudine.
 • Fă-ți timp, pentru tine, pentru cei dragi, pentru viață.
 • Fii curios, învață mereu ceva nou și zâmbește.
 • Iartă! Începe cu tine și apoi cu cei din jur.
 • Crede! În tine și în tot ce îți aduce liniște în suflet!
 • Acționează mai mult și reacționează mai puțin.
 • Lasă flori în urma ta și nu răni.
 • În zilele mohorâte, desenează-ți propriul soare!

***

A venit şi Crăciunul alături de multe urări de sfârșit de an. Am în suflet şi în gând colinde, marţipan și scorţişoară. Mai am și multe dorinţe însoțite de speranţa că vor deveni realitate în 2014.

Anul trecut am ales să fac un bilanţ. Anul acesta nu voi număra realizările, pentru că nu mai are rost. Ele se reflectă în omul care scrie astăzi aceste rânduri. Nu voi enumera pierderile sau neîmplinirile. Acestea nu mă definesc acum. Am speranţa că anul 2014 va fi altfel.

A fost un an plin. Am fost binecuvântată să cunosc persoane care m-au transformat în trei luni cât n-am reuşit eu în 23 de ani. Am fost într-o continuă fugă Iaşi – Bucureşti timp de 3 luni, fugă care îmi lipseşte şi care mi-a lăsat un gol.

Am învăţat să zâmbesc din nou din toată inima, am învăţat să simt aerul cum intră în mine şi am învăţat să îl dozez corespunzător pentru a-l savura din plin. Mi-am deschis sufletul şi mi-am pus antivirus la intrare. Am acceptat că sunt lucruri în viaţă care se întâmplă cu un rost şi sunt pierderi care trebuie să le accept.

Cum a fost anul 2013?

Anul 2013 a fost o scară pentru mine şi pentru fiecare treaptă urcată am îndurat un amestec de răutate umană, de ghinion şi suferinţă. A fost un an în care am simţit durerea mai intens ca niciodată, dar am transformat-o în speranţă. Sunt momente din 2013 după care tânjesc, după care mi-e dor, dar am certitudinea că voi trăi altele mai frumoase în 2014.

Nu mi-am făcut nici un „to do list” pentru 2014. Anul 2013 m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri pentru că le fac inutil şi totul se năruie în ultima secundă. Am să las lucrurile să se întâmple şi am să le accept aşa cum vin. Am să le transform pe moment în funcţie de ceea ce îmi doresc.

Pentru acum şi pentru 2014 vă doresc tuturor sănătate şi puterea de a trăi viaţa aşa cum o doriţi. Eu voi continua să scriu, să cânt, să programez atâta timp cât îmi este scris.

Vă îmbrăţişez pe toţi cu drag şi vă doresc să aveţi alături de voi oameni care să vă transforme fiecare zi în sărbătoare, oameni care să vă critice pentru a vă ajuta să creşteţi, oameni care să vă iubească necondiţionat şi oameni care să vă facă să vă simţiţi speciali în fiecare zi.

Eu vă mulţumesc vouă pentru că existaţi, pentru că citiţi şi pentru că lăsaţi amprente aşa frumoase pe sufletul meu.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns