Vitarium SPA Hotel Alpin Review Bianca Ionel

Vitarium SPA Hotel Alpin Brașov

În ultima săptămână din noiembrie 2016 m-am relaxat într-o vacanță la Brașov. Acolo m-am bucurat de serviciile oferite de Vitarium SPA din cadrul Hotel Alpin. Mi-am ales 7 proceduri, planificate câte 2 pe zi.  Ca si sumă aproximativ 300 de euro.

Proceduri ziua I la Vitarium SPA

Prima procedură poartă numele de Charme D’Orient și este un ritual turcesc de purificare a pielii, ce presupune trei etape:

  • curățarea cu săpun negru marocan,
  • gomaj cu mănușă specială kassa, pentru îndepărtarea celulelor moarte,
  • acoperirea cu spumă hidratantă.
vitarium spa hotel alpin review bianca ionel
Sursa foto: hotelalpin.ro

Procedura presupune curățarea întregului corp din vârful degetelor de la picioare, până în vârful degetelor de la mâini și durează aproximativ o oră. Pentru mine a fost prima dată când am făcut o astfel de procedură. Inițial am fost un pic timorată, dar treptat m-am relaxat și m-am bucurat de momentul în sine. Cel care mi-a făcut procedura, Răzvan, mi-a spus că este printre preferatele celor care pășesc pragul Vitarium SPA. Aceasta este recomandată ca și primă procedură, pentru că ajută la curățarea în profunzile a pielii. Toate procedurile care se fac după Charme D’Orient își fac efectul mult mai bine.

Essential Sculpting Care, din gama Phytomer presupune o împachetare cu alge și argilă termoreducătoare pe picioare și fese. Procedura se încheie cu un masaj anticelulitic. Senzația din timpul împachetării a fost una foarte ciudată pentru că simțeam că algele încep să prindă viață. Nu m-am speriat. Răzvan m-a avertizat în prinvința acestui lucru. Masajul anticelulitic de după a fost wow și m-a lăsat cu o mică febră musculară, ceea ce înseamnă că a fost făcut bine de tot. 🙂

Proceduri ziua a II-a la Vitarium SPA

VelaSmooth Picioare și Fese realizat cu aparatul VelaSmooth, unul dintre cele mai recunoscute aparate pentru remodelarea corporală. Aparatul îmbină 4 tehnologii: energia optică infraroșie, radiofrecvența bipolară, vacuum-ul pulsat și masajul anticelulitic. Vacuum-ul pulsat a fost un pic dureros. Pentru mine a fost prima procedură de acest gen, dar a fost o exeperiență interesantă ce m-a lăsat cu o piele fină și câteva vânătăi.

Therapeutic Back Massage este un masaj clasic pentru relaxarea spatelui, pe care l-am ales pentru că simt nevoia unui astfel de masaj destul de des. Stau aproximativ 12 ore pe scaun în fața calculatorului, motiv pentru care durerile de spate fac parte din rutina mea zilnică.

Proceduri ziua a III-a la Vitarium SPA
vitarium spa hotel alpin hidromasaj bianca ionel revie
Hidromasaj Vitarium Spa Hotel Alpin

Hidromasajul cu uleiuri esentiale a durat 20 de minute și a constat într-o baie relaxantă într-o cadă cu arome și uleiuri. Timp de 20 de minute, fiecare parte a corpului a fost masată cu ajutorul jeturilor de apă. Cel mai mult mi-a plăcut masajul realizat în zona spatelui, unde jeturile de apă au fost mult mai puternice.

Sweet Honey Scrub este o procedură un pic dureroasă, dar plăcută. Presupune împachetarea cu miere și scrub. Aplicarea compoziției pe piele este un pic dureroasă, mierea fiind lipicioasă și pentru a rămâne pe piele trebuie aplică rapid și cu un pic de putere. După împachetare, am stat acoperită, pe o pernă de apă caldă, timp în care mierea a intrat în piele. La finalul procedurii am plecat cu o piele foarte fină și hidratată.

Proceduri ziua a IV-a la Vitarium SPA

Ultima porcedură, din cadrul Vitarium SPA, a fost un drenaj limfatic, realizat tot de Răzvan. Acesta mi-a spus că pentru drenajul limfatic trebuie să mă pregătesc un pic, să nu fac efort înainte, să nu mănânc sărat și să consum minim 2 litri de apă.

Pe parcusul procedurii am fost foarte relaxată. A existat un singur moment în care mi-au amorțit degetele de la mâna dreapta, iar Razvan mi-a spus că e posibil să fi avut un blocaj.

După procedură, m-am simțit ușor slăbită, dar am continuat să beau apă și să am o alimenție bogată în vitamine, dar lipsită de sare. Pot să vă spun că din acel moment, am simțit o îmbunătățire a sistemului digestiv și ar rămas un pic surprinsă de rezultate.

Vitarium SPA - Hotel Alpin Zona de relaxare review bianca ionel
Vitarium SPA – Hotel Alpin Zona de relaxare

Cam aceasta a fost experiența mea din cadrul Vitarium SPA, mi-a plăcut, a fost relaxant și interesant, dar prețurile le-am considerat destul de mari. Din fericire pentru mine, toate aceste proceduri au fost incluse într-un pachet intitulat „Răsfăț de Vedetă”, câștigat la un concurs organizat de Allview.

Voi ați făcut asfel de proceduri? Ce părere aveți despre ele?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

21 thoughts on “Vitarium SPA Hotel Alpin Brașov”

  1. Oh my God!!! Cat de tare…ai avut parte de un rasfat de printesa ;;) Arata divin toate…dar mega tentant este primul – ritualul turcesc ;;) Te pup! :*

  2. Eu ma gadil foarte tare si intotdeauna m-am ferit de mers la masaj pt ca nu stiu cum voi reactiona.cu exceptia celor despre care ai spus ca au fost un pic dureroase, celelalte suna foarte bine, mai ales masajul cu jeturile de apa…

  3. Pai… ce poate fi mai frumos, la final de an, decat zile la SPA? Ai avut parte de un rasfat nemaipomenit, intr-un SPA genial. Am fost acolo acum un an si mi s-a parut superb. De la locatie, la serviciile oferite.

  4. Sa-ti fie de bine! Te-ai rasfatat, nu gluma! 😀 Toate procedurile sunt tentante dar parca tot sauna imi suna bine acum. Te pup si un an nou minunat sa ai! :*

  5. Toate aceste proceduri sunt tare interesante si nu pot sa spun decat ca as fi apelat la fiecare in parte. Ai avut 4 zile de rasfat si chiar te invidiez pentru asta

  6. Pingback: Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic - Review By Bianca !onel

Lasă un răspuns