viva fm iasi

Viva FM Iași

Luni, 16 mai 2016, s-a lansat Viva FM Iași, un nou post de radio local ce poate fi ascultat pe frecvența 105 FM.

Pentru cei care au impresia că poți avea oricând un post de radio, țin să vă informez că nu e chiar atât de ușor precum pare. Echipa Viva FM Iași a participat la un concurs organizat de Consiliul Național al Audiovizualului, alături de alte 20 de posturi de radio, și a obținut licența de emisie pe 24 noiembrie 2016.

Lansarea acestui nou post de radio la Iași, m-a facut să devin un pic nostalgică după perioada în care aveam și eu o emisiune la un post de radio din Iași, undeva prin 2013, cu stiri mondene și muzică bună, alături de Alex Ungureanu, un concetățean de al meu la acel moment, pentru că încă mai aveam buletin de Roman. Nu e ușor să fii la radio, dar e foarte frumos și aici voi încheia momentul meu de nostalgie pentru a reveni la noutățile locale 🙂

Ce își propune Viva FM Iași?

  • să surprindă plăcut ascultătorii cu o selecție a celor mai bune hituri din ultimii 40 de ani,
  • să informeze imparțial ieșenii cu privire la ceea ce se întâmplă în comunitatea locală, regională și națională,
  • să emită știri din oră în oră,
  • să promoveze și să susțină valorile locale și evenimentele importante pentru comunitate,
  • să dezbată subiecte de interes local în emisiunile de tip talk-show.

Cine se află în echipa Viva FM Iași?

Vă voi prezenta echipa Viva FM Iași și o serie din emisiunile pe care le puteți asculta, dar nu înainte de a vă spune că această echipă este formată din jurnaliști și oameni de radio cu experiență relevantă în domeniu, imparțiali și integri.

  • Dimineți animate (Luni – Vineri, 7:00-10:00) cu Alina Cojocaru și Andrei Giurgia – matinal interactiv ce îmbină conţinutul editorial local cu cel regional;
  • Viva Cafe (Luni – Vineri, 10:00-13:00) cu Andrea Ignat și Radu Căciulă – emisiune interactivă, în cadrul căreia sunt dezbătute cele mai importante informații și evenimente locale şi regionale;
  • Viva Trafic (Luni – Vineri, 13:00-17:00) cu Sorin Cimbru – emisiunea însoțește ascultatorii în drumul lor zilnic cu informații de interes și muzică bună;
  • Viva Flash (Luni – Vineri, 17:00-21:00) cu Corina Gologoț – emisiune cu un puternic caracter cultural în care sunt prezentate evenimentele artistice, activitățile organizațiilor studențești, concertele sau activitățile sociale importante din comunitate.
viva fm iasi andreea ignat
Sursa foto: https://www.facebook.com/vivafmiasi

Din această echipă frumoasă, mă simt onorată să o cunosc pe Andreea Ignat, mamica blogosferei ieșene, dacă pot spune așa, cea care are grijă de bloggerii ieșeni și ne anunță de toate activitățile dedicate nouă. Vocea ei sună foarte bine la radio și zâmbetul ei molipsitor se transmite de luni până vineri de la 10:00 la 13:00. Dacă vreți să vă molipsiți de bună dispoziție, o puteți asculta fie pe 105 FM, fie online pe www.vivafmiasi.ro.

Sper că ți-am dat suficiente motive pentru a deveni un ascultător fidel al acestui nou post de radio indiferent dacă te afli în trafic, la birou sau acasă.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

2 thoughts on “Viva FM Iași”

Lasă un răspuns