Webstock 2017 blogger acreditat, blogger iasi

Webstock 2017

Anul acesta am decis să particip și eu la Webstock 2017 și nu oricum, ci în calitate de blogger acreditat. Când am completat aplicația prin iulie îmi tremurau degetele pe tastatură. Când am primit emailul de confirmare, au început să-mi tremure picioarele. De ce?

În primul rând de emoție. Mi-am dorit foarte mult să părticip la această conferință și mereu am fost un pic invidioasă pe cei care postau poze și live-uri pe Facebook de acolo. Participarea mea la Webstock 2017 era pe lista cu „to do” a acestui an și după ziua de vineri, 29 septembrie, o voi bifa.

Ce e așa minunat la Webstock 2017?

Momentan nu știu să vă spun, dar clar vă voi povesti într-un articol post-eveniment. Pentru moment vă pot spune următoarele:

  • Evenimentul are 2 sesiuni și 6 micro-conferințe ce se vor desfășura în paralel;
  • Micro-conferintele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordează urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing;
  • 33 de speakeri pe diverse arii și domenii și 8 moderatori – despre cine este vorba, vă invit să descoperiți pe site-ul Webstock 2017.
  • La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, unde BrandWeb din Iași are 2 nominalizări;
  • Vin bloggeri din toată țara! În sfârșit avem și noi ocazia să ne vedem și offline, nu doar să ne citim online.

Pentru cei care se gândesc că vor rata un super eveniment, vă anunț că va fi transmis și live pe site-ul Webstock 2017. Deci, puteți fi și voi acolo, virtual. Eu promit să postez cât mai multe pe pagina de Facebook.

Am regrete pentru că particip la Webstock 2017?

De ce aș avea? Ei, bine, când eu plec din Iași, în urma mea se întâmplă lucruri foarte frumoase. Acesta e motivul pentru care am câteva regrete.

În primul rând, colegii mei de blogosferă din Iași, mai precis bloggerițele vor defila în cadrul evenimentului „Flori de ie” ce va avea loc pe 29 septembrie la Carrefour Felicia. Dacă sunteți în Iași, vă recomand să nu-l ratați. Eu nu pot decât să suspin un pic de la Webstock 2017.

Tot în perioada aceasta este și Conferința #WebBiz 2017, pe care am fost nevoită să o ratez, dar vă ține la curent altă bloggeriță din Iași, Sorina, cu tot ce se întâmplă.

Pe 1 octombrie vine Vița de Vie la Iași, moment pe care nu-l voi rata, cel puțin așa mi-am propus.


Cam atât cu regretele, rămâne entuziasmul de a participa la Webstock 2017 și dorința de a mă întâlni cu cât mai mulți bloggeri din țară. Keep in touch!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

2 thoughts on “Webstock 2017”

Lasă un răspuns