workshop make me up bianca ionel acorduri din suflet

Workshop Make Me Up

Într-o zi de duminică dimineața am ales să merg la Workshop Make Me Up, un eveniment organizat de JCI Iași și The Mirror. Printre participante au fost multe domnișoare și doamne pasionate de make-up. Unele au finalizat cursuri în această direcție, altele intenționau să urmeze. Vă întrebați ce am căutat acolo? Ei bine, am vrut să aflu mai multe de la profesioniști.

laura buturca workshop

Laura Buturcă a fost cea care a ținut acest workshop și a reușit să puncteze atât elemente pentru cele începătoare, cât și pentru cele profesioniste. Cele trei ore au avut un impact rapid asupra mea. După eveniment am plecat acasă, m-am demachiat și mi-am refăcut machiajul aplicând fondul de ten cu unul din burețeii puși la păstrare. De ce?

Aplicarea fondului de ten cu un burețel, rotund de preferință, a fost unul din sfaturile primite la acest workshop. Am intenționat și în trecut să fac acest lucru, dar am considerat că îmi ia mai mult timp decât o aplicare normală cu degetele. La varianta de aplicare cu o pensulă am spus pas de mult, pentru că nu îmi plăceau urmele lăsate pe față. Așadar, între mine și burețeii pentru aplicarea fondului de ten s-a creat o legătură frumoasă și spun eu de lungă durată.

5 sfaturi de la workshop-ul Make Me Up
  • tenul se demachiază dimineața și seara,
  • un machiaj corect începe cu o demachiere, urmată de aplicarea bazei, a fondului de ten prin tapotare și a pudrei,
  • orice machiaj trebuie să aibă lumini și umbre.
  • se recomandă ca fondul de tren și pudra să fie din aceeași gamă pentru a oxida în același timp,
  • eyeliner-ul se aplică până aproape de sfârșitul pleoapei, iar codița se trasează cu ochiul deschis. În acest fel se evită trasarea ei în jos, în cazul în care ochiul este puțin lăsat.

În cadrul acestui workshop am avut ocazia să văd cum poți transforma un machiaj de zi în unul de seară. Sincer, mi-ar fi plăcut să pun și eu mâna pe o pensulă și să testez pe mine atunci, dar acest lucru nu era posibil, drept urmare am stat cumințică pe scaun și am luat notițe.

Ar fi foarte multe de povestit, a fost un workshop mai mult decât interesant și educativ. Cred că fiecare femeie își dorește să își poată face un machiaj frumos, elegant și rezistent și uneori e bine să ne răsfățăm cu astfel de evenimente. Eu mi-am propus ca într-un viitor apropiat sau îndepărtat să urmez un curs de automachiaj.

A fost frumos, au fost premii (din păcate nu m-am numărat printre norocoase), au fost multe sfaturi și multă dedicare. Aș merge cu mare drag la astfel de workshopuri și mi-aș dori să fie chiar cu practică pe noi. Un workshop de automachiere ar fi ceva ce nu aș rata!

workshop make me up bianca ionel the mirror

Ar fi foarte multe de spus despre acest Workshop Make Me Up, dar nu aș vrea să vă dezvălui din ce ați putea vedea în cazul în care alegeți să participați la unul. Cu siguranță se vor mai organiza și eu vă voi ține informați în acest sens. Keep in touch!

 


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns