Ziua de luni începe cu Acorduri din Suflet

În fiecare duminică seara te pregătești sufletește pentru ziua de luni, pentru o nouă săptămână, pentru încă cinci zile obositoare și plângi după cele două de weekend care tocmai s-au sfârșit.

De ce e atât de grea ziua de luni?

Pentru că toată lumea face acest lucru? E un virus în aer ca ne îndeamnă să transformăm zilele de luni în adevărați dragoni cu șapte capete, e o zicală din bătrâni care ne amintește că „lunea nici iarba nu crește„, e mereu ceva care ne invită parcă să nu iubim ziua de luni.

În ultima perioadă am început să părăsesc turma, dacă pot spune așa, m-am transformat într-un om care analizează totul și lasă impresia că nu își trăiește viața la intensitate maximă – cel puțin asta mi s-a spus recent, mai mult ca o critică 🙂

M-am bucurat de acea impresie și mi-am dat seama că dorința mea de detașare nu e un dezastru, așa cum pare a fi înțeleasă de cei din jur, ci felul meu de a fi diferită și de a da sens lucrurilor, de a face fiecare zi să conteze și de a învăța constant ceva. Mi-am dat seama că pe mine nu mă sperie ziua de luni, pentru că o văd diferit, ziua mea de luni e frumoasă, e plină de energie și entuziasm și vreau să împărtășesc asta și cu cei din jurul meu. Drept urmare, în fiecare luni, începând cu 8 februarie 2016 va apărea un articol pe blog, prin care voi încerca să vă împart din energia mea pozitivă și voi încerca să schimb modul în care este văzută și primită ziua de luni.

Așadar, fiecare zi de luni va începe cu Acorduri din suflet, va începe cu mine, pentru cei care aleg să urmărească acest blog și să se aboneze la postări (vezi în dreapta căsuța pentru abonare dacă citești acest articol de pe un calculator sau laptop sau în josul paginii dacă ești pe un dispozitiv mobil sau tabletă).

Aștept impresiile voastre cu privire la Ziua de luni începe cu Acorduri din Suflet și aștept să avem împreună cât mai multe zile de luni care să conteze, care să fie frumoase și care să le așteptăm și să le trăim cu drag.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns