ziua de luni incepe cu ceea ce crezi tu despre tine bianca ionel blog

Ziua de luni ceea ce crezi despre tine

Ziua de luni începe cu ceea ce crezi tu despre tine! Am spus asta în Ziua de luni #11 și în urma întrebărilor primite cu privire la diferite gânduri scrise în acea postare am decis să le iau pe cele mai greu de înțeles și să le explic.

Așadar ziua de luni începe cu ceea ce crezi tu despre tine și așa ar trebui să înceapă fiecare zi din viața ta! Avem tendința de a ne crea propria imagine pe baza a ceea ce cred alții despre noi și devenim fără să ne dăm seama o proiectare a gândurilor și impresiilor altora. Ne pierdem și uităm să ne apreciem pentru ceea ce suntem, pentru ceea ce facem și cel mai rău ne transformăm într-un sac plin de reproșuri și frustrări, iar treptat ajungem să nu ne mai suportăm, să ne detestăm și sa avem o părere nu tocmai bună despre noi.

Această atitudine ne face rău și ne scade nivelul de încredere în noi. Uităm ceea ce putem face, uităm ceea ce am făcut bun, uităm cine suntem cu adevărat. De ce? Pentru că trăim cu impresia că e mai important ce cred alții despre noi, pentru că ne chinuim să ne formăm o imagine în ochii altora și uităm să ne amintim de noi, pentru că vrem ca alții să creadă lucruri bune despre noi și să ne privească cu admirație în timp ce noi ne reproșăm fiecare pas.

Nu contează ce ai făcut până acum, nu contează ce cred cei din jur că ai făcut, contează cum te simți tu în prezența ta. Te deranjează ceva la tine, schimbă acel lucru! Ești mulțumit de tine și de ceea ce faci, învață să te apreciezi și să te pui în valoare indiferent de ce spun cei din jurul tău.

Nimeni nu s-a născut perfect, nimeni nu este văzut perfect de toți cei din jur și la sfârșitul zilei chiar nu contează ce cred alții despre tine. Tot ce contează este cum te simți tu cu tine, ce crezi tu despre tine și dacă ești tu mulțumit de tine.

Nu doar ziua de luni începe cu ceea ce crezi tu despre tine, ci fiecare zi!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns