ziua de luni incepe cu indrazneala bianca ionel blog indrazneaste sa fii mai bun

Ziua de luni începe cu îndrăzneală

Ziua de luni începe cu îndrăzneală și asta e o provocare pentru voi toți!

Pentru mine, îndrăzneala presupune o adevărată aventură. Aș putea să o asociez foarte ușor cu acel curaj nebun de a te arunca în brațele necunoscutului. Cu puterea de a îți asuma faptul că oricând traseul tău poate fi schimbat. Îndrăzneala presupune un test asupra modului nostru de a răspunde în condiții imprevizibile. Și e de preferat să reacționăm într-un mod care să ne ducă spre succes.

Ce reprezintă îndrăzneală pentru tine?

Îndrăzneala presupune să fii pregătit de eșec, să îl vezi chiar și în ultima clipă și să ai încredere în tine că îl poți evita. Îndrăzneala te ajută să devii ceea ce doar visezi și tot îndrăzneala e cea care te călește pentru alte provocări ale vieții.

De câte ori nu ai spus, dacă aș fi îndrăznit să fac acel pas? Ce te-a reținut? Lanțurile de care te-ai legat singur, gândul că acel pas ar putea schimba complet cursul vieții tale? Dacă ai suficientă îndrăzneală vei trece și peste ceea ce cred cei din jurul tău și va conta doar ceea ce crezi tu despre tine. Îndrăzneala te provoacă să vezi viața și din altă perspectivă.

Nu abuza de îndrăzneală! Totul trebuie făcut cu tact în viață și singur trebuie să știi până unde poți merge și unde e nevoie să te oprești. Îndrăzneala trebuie construită pe valorile care le simți și care te definesc. A renunța la acele valori, nu este un act de îndrăzneală, ci o dorință de afirmare excesivă, ce ne duce în altă extremă. Într-o stare ce ne poate afecta și ne poate face să regretăm alegerile făcute.

Am să închei articolul Ziua de luni începe cu îndrăzneală, cu un citat a lui Goethe și am să vă invit să îndrăzniți să trăiți așa cum vă doriți!

„Fă orice poţi şi orice vrei să faci. Îndrăzneala îţi dă pricepere, putere şi fericire. Începe acum!”


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

23 thoughts on “Ziua de luni începe cu îndrăzneală”

 1. La mine zilele de luni incep cu atitudine si cu un chef nebun de a nu iesi din asternuturi… Haha, dar nu indraznesc sa ma dezic de rutina, totusi imi place felul in care ai pus problema. Voi fi mai indrazneata si eu.
  Fain articol, datorita tie am inceput saptamana cu zambetul pe buze.

 2. Recunos, nu prea sunt indrazneata. Ma agit la inceput pentru o idee si cred ca daca m-as apuca sa o pun in practica chiar in acel moment, ar fi bine. Dar, aman pana cand imi parvin alte informatii care ma descurajeaza apoi.

 3. La mine ziua de luni incepe cu planuri si multa munca. Astazi a fost un pic diferit, nu prea am avut chef…asa ca va trebui sa recuperez maine 🙂

 4. Ziua de luni de obicei este cea mai grea dintre toate…ma trezesc din nou la prima ora a diminetii, dup ziua de duminica cand dorm pana tarziu. Mi-a placut articolul tau…de acum voi incerca sa fiu mult mai indrazneata!

 5. De obicei, toate incep de luni! Sau cel putin ne dorim!
  Incep de luni…cura de slabire…sa citesc mai mult….sa ies cu fetele la un suc….sa merg la spa…etc.
  Pacat ca LUNI trece asa de repede…

 6. La mine ziua de luni începe cu un oftat marepe la 06:30… Apoi încep sa pregătesc copilul de gradi, după gradi fac naveta cu ei la dansuri, apoi am eu Zumba și ajung acasă la 21…zi plina, săptămâna plina. Sunt destul de îndrăzneață, de fapt eram foarte îndrăzneață înainte sa am copiii, acum parca am început sa fiu mai liniștită, mai timida…

 7. Mi-a placut formularea cu ”Nu abuza de indrazneala!”. Se pare ca cei care fac asta sunt din ce in ce mai multi, iar la polul opus, unii nu au nici macar putin curaj care e necesar mereu. Totodata, e necesara distinctia intre indrazneala si tupeu 🙂

Lasă un răspuns