ziua de luni incepe cu o pauza bianca ionel blog

Ziua de luni începe cu o pauză

Ziua de luni începe cu o pauză. Fără a vă da mai multe detalii despre această pauză am să vă invit să citiți următoarele rânduri:

Fiecare respiraţie are trei mişcări: inspiraţie, pauză, expiraţie. Inspiraţia este pentru interiorizarea experienţei. Pauza este pentru asimilarea ei. Iar expiraţia este pentru eliberarea experienţei. Chiar dacă pauza durează doar o secundă sau două, ea este esenţială pentru integritatea respiraţiei. Tot aşa, solitudinea este esenţială pentru experienţa de viaţă conştientă şi integrată. Calitatea vieţii se bazează pe ea. Energia şi spiritualitatea se bazează pe ea. Dacă renunţi la această parte, viaţa ta va fi un înveliş gol.” – Paul Ferrini

Ziua de luni începe cu o pauză

Paul Ferrini m-a suprins și impresionat, motiv pentru care am să vă las deschisă o invitație la lectură. Pauza poate fi percepută de fiecare așa cum își dorește, pentru mine pauza zilei de luni este dedicată cititului.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns