Ziua de luni începe cu o prăjitură

Dacă sunt prăjit și plin de ură înseamnă că sunt prăjitură…

Nu mi-am schimbat stilul de viață, deși din când în când mai consum și o prăjitură. Totuși, astăzi, vreau să vorbim tot despre ziua de luni și de felul în care putem mixa lucrurile ce apar în jurul nostru și le putem transforma în ceea ce avem nevoie.

Titlul a plecat de la o postare pe care am făcut-o pe Facebook pe 19 februarie 2015. În 2015 am considerat-o amuzantă și atât, astăzi am văzut în ea puterea de a transforma lucrurile din jurul tău în altceva.

Dacă suntem prăjiți și plin de ură suntem o prăjitură?

Vor fi cei care îmi vor spune că nu e bine să fim plini de ură și nici prăjiți. Vor fi cei care îmi vor spune că azi a început postul și ar fi bine să fim mai buni. Și totuși, dacă ne negăm stările unde ajungem? Într-o prăjitură?

Suntem prăjitura, cafeaua sau paharul de vin din care muscă sau gustă cei din jurul nostru. Lor le oferim ceea ce suntem. Lor le oferim toată revolta pentru #ZiuaDeLuni și toate frustrările noastre interioare.

Tu ce alegi să fii astăzi…

Orice ai alege să fii, alege să ai și acele 21 de grame de suflet și alege să le lași să se vadă în fiecare zi, nu doar în ziua de luni.

Să avem o săptămână ce să ne aducă împlinirile personale și profesionale de care avem nevoie! Keep in touch!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

19 thoughts on “Ziua de luni începe cu o prăjitură”

  1. Asta e asa, ca sa-mi inchei seara cu umor. Pai nu destul am sarit de la Elton Jhon la Dan Spataru, apoi de la Mihaela Runceanu la Guz iar in cele din urma sa revin la eternul Carla’s… iar mai apoi sa dau o tura pe la iUmor si in final sa ajung la cel mai tare concurent care a fost la MasterChef in primul sezon si sa ma tavalesc pe jos de ras. Apoi caut reteta de suflet si dau de asta „Dacă suntem prăjiți și plin de ură suntem o prăjitură?” Pai ce poate fi mai fain? Vreau si eu o portie dubla.

  2. Haha! Chiar ma asteptam la atceva atunci cand am vazut titlul. Poate o reteta. 😀
    Eram pregatita sa ti spun ca ziua mea de luni trebuie sa inceapa cu o dieta :)))
    Eu nu sunt prajituri, think happy thoughts.

  3. Nici eu nu m-am gandit la aceasta combinatie de cuvinte! Foarte fain! intr-adevar, noi aveam puterea de a transforma lucrurile din jurul nostru. Cum zicea si M. Mcluhan la un moment dat, cu totii traim in aceeasi realitate, insa gandim si simtit lumi diferite.

Lasă un răspuns