ziua de luni incepe cu recunostinta

Ziua de luni începe cu recunoștință

Ziua de luni începe cu recunoștință, începe cu o conștientizare a tot ceea ce avem și a stării noastre actuale.

Din punctul meu de vedere, recunoștința vine la pachet cu stări emoționale pozitive și într-o zi de luni, după un weekend în care am alergat prin magazine, sau am stat cu prietenii, avem nevoie de momente de liniște, de momente în care să conștientizăm ceea ce a fost, ceea ce avem și ceea ce ne dorim.

Ziua de luni, merită un mulțumesc mare, acum și aici. Ziua de luni merită să fie privită cu optimism și cu apreciere, mai mult a lucrurilor spirituale și mai puțin materiale.

Fiecare zi ar trebui începută și încheiată cu recunoștință. Trebuie să ne acordăm acel timp, de cinci minute sau poate chiar mai multe, în care să ne gândim la lucrurile pentru care suntem recunoscători, iar seara să facem același lucru. În felul acesta ne vom încheia seara într-un mod plăcut, vom fi mulțumiți de noi și motivați pentru a doua zi. Încetați să vă mai reproșați neajunsurile și să vă bucurați de ceea ce ați realizat până acum, învățați să fiți mulțumiți de voi și recunoscători, dar nu duceți asta la extrem. Echilibrul este o piesă importantă în viața noastră.

Dacă există persoane în viața voastră cărora le sunteți recunoscători, nu uitați să vă rupeți din timpul vostru și să le mulțumiți. Când ai mulțumit ultima oară unui om ? Ar fi timpul să începi să o faci, ar fi timpul să le arăți celor din jur aprecierea ta. Uneori un „mulțumesc”, face mai mult decât orice alt gest sau cuvânt.

Tu pentru ce ești recunoscător azi? Eu sunt recunoscătoare pentru că ai parcus acest articol și pentru că fără să îți dai seama reușești să mă motivezi să scriu. Mulțumesc ție, cititorule pentru că ești aici, pentru că revii și pentru că alegi să crezi în mine și în rândurile mele.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

2 thoughts on “Ziua de luni începe cu recunoștință”

Lasă un răspuns