Ziua de luni incepe cu sport bianca ionel blog

Ziua de luni începe cu sport

Ziua de luni începe cu sport! Știm povestea cu sportul, o auzim în fiecare zi, dar când vine vorba de noi pare mai dificilă de pus în practică. Unii nu au timp sau bani pentru sală. Alții nu se simt confortabili acolo. Din acest motiv putem face sport și acasă. Eu sunt un mare fan al sportului acasă, mai ales acum când vremea devine mai puțin prietenoasă și nu prea mai ai chef să ieși din casă să mergi la sală.

Important este să facem sport și nu doar lunea, ci în fiecare zi.

ziua de luni incepe cu sport bianca ionel blog
Ziua de luni începe cu sport!

Nu intenționez să vă fac o listă cu toate motivele pentru care e bine să facem, pentru că am convingerea că le știți deja. Toată lumea vrea să facă sport, doar că nu are timp de acest lucru. De aceea sportul acasă este o soluție rapidă pentru mulți care au această problemă.

În prezent, urmez un program intitulat Focus T25, durează 25 de minute, cu exceptia zilei de vineri, când antrenamentul durează 50 de minute. E complex, destul de greoi și nu îl recomand celor care nu prea au interacționat cu mișcarea până acum. De fapt, foarte multe persoane aleg antrenamentele nepotrivite.

Focus T25 este un program ținut de către Shaun T, ca și intensitate aș putea spune că e medie, Focus T25 fiind al treilea program dintr-un set de 7. Despre rezultatele acestui program am să vă povestesc în momentul în care îl voi finaliza.

Programul de sport Focus T25
 • are o perioadă de 19 săptămâni,
 • 5 săptămâni faza Alpha,
 • 5 săptămâni faza Beta,
 • 4 săptămâni faza Gamma,
 • 4 săptămâni Gamma Hybrid).

Intensitatea excercițiilor crește de la o fază la alta.

shaun t fitness program bianca ionel ziua de luni incepe cu sport
Fitness programs – Shaun T

Dacă ești o persoană sedentară, nu alege un antrenament greoi pentru că vei obosi foarte repede. Vei face febră (orice vei alege vei face febră) și vei renunța după prima zi. Sunt foarte multe programe pentru începători pe Youtube, e suficient să cauți unul.

Dacă ce oferă Shaun nu îți face cu ochiul, poți găsi și altceva. Eu aș putea să îți recomand Cize din seria lui de programe. S-ar putea să-ți placă să dansezi și să faci sport în același timp.

Dacă nu ai timp de filmulețe, sunt aplicații pe mobil ce te provoacă timp de 30 de zile să lucrezi anumite părți ale corpului. Cei de la Teer Studios au 10 aplicații foarte drăgălașe, iar exercițiile nu durează mai mult de 1-2 minute.

aplicatii mobile bianca ionel ziua de luni incepe cu sport
Aplicatii mobile pentru sport

Totul ține de tine și de cum vrei tu să îți faci timp și pentru sport. Dacă încă mai găsești scuze să nu faci sport și ai să îmi spui că nu deții echipament adecvat, am să îți ofer exemplul Carmen Brumă. Ea are câteva programe foarte intersante printre care și abdomene cu mătura. Te-am făcut curios/ă? Vei găsi câteva exemple pe canalul ei de Youtube.

Cred că ai suficiente surse și motive să faci sport și ce-ai spune să începi chiar acum câteva exerciții?

ziua de luni bianca ionel blog acorduri din suflet sport
Ziua de luni începe cu sport


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

19 thoughts on “Ziua de luni începe cu sport”

 1. nu prea fac sport dar merg pe jos , am o plicati epe telefon de contorizat pasii fac zilnic intre 8 si 16 mii de pasi …acum na nu stiu cat de reali sunt

 2. Sportul este un subiect tabu pentru mine.
  Nu prea fac sport si singura mișcare este cea pe care o fac aproape zilnic cu copilul in parc cel putin o ora. In plus sunt momente când vrea in brațe si 13 kg nu-s de neglijat asa ca imi activez o mare parte din mușchi sa fac fata provocărilor.
  Am început si eu cândva un program din asta dar nu ma pot tine de el. 50 de minute zici?! E greu!
  Iti doresc sa ai un caracter opus celui pe care il am eu si sa iti duci misiunea pana ka capăt. Cei drept daca te ții de el se văd si rezultatele

Lasă un răspuns