Ziua de luni planner

Ziua de luni începe cu un planner

Ziua de luni începe cu un planner de la Acorduri din Suflet

Am decis să împart cu voi plannerul meu în varianta pdf.  Numai bun de scos la imprimantă și de folosit în fiecare zi, pentru a vă ajuta cu organizarea. De asemenea, vă puteți face o analiză a activităților, a cheltuielilor, a alimentației și a stilului de viață.

Oricât de învechită ar putea părea această idee, orice e scris rămâne, contează și ne ajută în timp.

Eu nu am crezut niciodată în agende până când nu am avut una și am început să o folosesc. Apoi, am început să îmi dau seama că doar o agendă nu este suficientă pentru mine.  În timp, mi-am achiziționat agende cât mai simple pentru a le putea colora și personaliza singură.

Prin 2015 mi-am dat seama că cel mai bine e să îmi fac eu acea agendă. Am încercat versiunea ei online, într-un excel. Erau zile în care nu deschideam calculatorul, erau zile în care simțeam nevoia să scriu, să simt o coală de hârtie, să fac o floricică pe o foaie etc.  Drept urmare, am început să-mi fac singură tot felul de plannere, până am ajuns la formatul actual, pe care îl puteți descărca de aici. Îl puteți printa și folosi în fiecare zi.

Despre plannerul Acorduri Din Suflet

În partea stângă aveți Programul zilei – acesta începe la 01:00 AM și se termină la 24:00.  Am ales să includ aceste ore pentru că uneori avem activități și după 20:00 PM sau chiar după 22:00 PM. Unii încep ziua la 05:00 AM, alții sunt studenți sau pur și simplu medici care lucrează de gardă pe timp de noapte sau muzicieni.

În partea dreaptă, există un To do list cu zece rânduri care așteaptă să fie completate. A nu se confunda această listă cu activitățile din programul zilei. Aici puteți nota lucruri pe care e necesar să le faceți și să le integrați cumva în programul pe care îl aveți deja stabilit.

Tot în partea dreaptă am făcut o casetă în care să țineți evidența alimentației, a paharelor de apă băute într-o zi și chiar a caloriilor în cazul în care aveți timp să le calculați.

Secțiuni din cadrul plannerului:
  • cheltuielile zilnice (eu obișnuiesc să capsez bonurile în dreapta sus),
  • să bifați ce ați făcut azi dintr-o listă pe care o considerați importantă și care ar trebui bifată complet zilnic,
  • o secțiune intitulată Sport, unde puteți bifa anumite activități sportive efectuate. Eu le-am trecut pe cele mai importante pentru mine,
  • o secțiune mică, Starea zilei, unde vă invit să desenați starea voastră din ziua respectivă,
  • Gândurile zilei, în care puteți scrie câteva trăiri sau momente care v-au schimbat ziua.

Sper să vă placă ideea mea și sper să vă folosească. Aștept cu interes părerile și impresiile voastre și vă doresc o zi de luni cât mai productivă și mai frumoasă.

P.S. Dacă ai ales să descarci și să completezi plannerul, ziua ta de luni a început cu o schimbare și țin să te felicit pentru acest lucru!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Ziua de luni începe cu un planner”

  1. Pingback: Ziua de luni începe cu autodisciplină | Blogger Iasi | Acorduri din Suflet

Lasă un răspuns