Ziua de luni incepe cu vindecare bianca ionel blog

Ziua de luni începe cu vindecare

Ziua de luni începe cu vindecare și mai ales cu vindecarea sufletelor noastre. Toți avem momente în care ne lăsăm pradă suferinței în loc să cautăm soluții pentru vindecarea durerilor ce ne apasă.

Cel mai des, avem nevoie să ne vindecăm de dragoste. Ne îndrăgostim și ne lăsăm pradă unor sentimente ce ne macină și ne crează durere dacă sunt sunt împărtășite. Cea mai grea vindecare este aceea a dragostei.

Cum ne vindecăm?

Căutăm în noi dorința de iubire romantică și îi depistăm sursa. Cel mai des suferim din lipsa unei iubiri romantice și nu din lipsa iubirii în sine. Ne agățăm de proiecții mentale și îl percepem pe cel drag diferit de cum este el în realitate. Percepția diferită ne aduce și dorințe diferite, ce neîmplinite ne fac să suferim. Ne dorim atât de mult să fim iubiți, încât uităm să iubim.

Nu voi scrie un monolog despre iubire, așa cum o percep eu, ci voi încerca să vă arăt că vindecarea se află în voi. Încetați să vă mai doriți lucru banale, când adevărata iubire se vede în timp și ani. E important să învățăm să vedem în omul de lângă noi ceea ce va rămâne și în timp.

La bătrânețe, sau în momentele dificile ale vieții, nu va fi suficient un om care să-ți facă declarații de dragoste. Vei avea nevoie de un om care să comunice cu tine și să îți ofere sfaturi și suport. Înainte de a te arunca într-o suferință nefondată, gândește-te dacă omul pe care îl acuzi de lipsa unei iubiri romantice îți oferă suportul intelectual de care ai nevoie.

Nu totul se raportează la cuvinte dulci și flori și nu se merită să suferi din lipsa acestora. Dacă ai nevoie de dulcegării îți recomand să vizionezi un film siropos sau să citești o carte de dragoste. Vei vedea că nevoia ta de dragoste romantică se va vindeca.

Ziua de luni este despre oameni, despre cei pe care îi alegem să ne fie alături. Nu e prima oară când vă recomand să vă alegeți oameni care să vă ofere mai mult intelectual și mai puțin fizic. Oameni care să vă ajute să creșteți și care să vă vindece de această nevoie închipuită a unei povești cu prinți și prințese.

Tu cum ai început ziua de luni?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

16 thoughts on “Ziua de luni începe cu vindecare”

 1. M-am regasit in articolul acesta. Am trecut si eu prin astfel de momente si mi-a destul de mult timp sa trec peste, insa adevarul este ca vindecare vine din noi si noi trebuie sa incercam sa trecem peste.

 2. “Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.” – Mary Engelbreit 🙂

 3. Barascu Violeta Ramona

  Ziua de Luni am inceput-o cu multe sarcini, alergaturi si foarte putin timp liber pentru activitatile preferate alaturi de cei dragi.

 4. Eu nu sunt o fire sociala si nu am avut niciodata nevoie de oameni care sa ma faca sa ma simt bine iubindu-ma ei pe mine. Eu apelez mai mult la vindecarea prin cuvantul Iarta-ma.. la mine face minuni! 🙂

 5. Superbe cuvinte… pe alocuri ma regasesc si eu. Poate din acest motiv unul din citatele mele favorite este: „Rareori ne gandim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseste.” (Schopenhauer)
  La fel si cu iubirea… punem pret pe felul in care ne facem noi iubiti, dar noi uitam sa mai oferim iubire.

 6. Am inceput ziua citind aceste frumoase randuri, iubirea este totul in viata…iubirea face viata mult mai frumoasa! La mine fiecare zi incepe cu un Te iubesc, mami, spus de fetitele mele, deci pot spune ca incep minunat fiecare zi!

 7. Ziua de luni am inceput-o alaturi de o carte- Caesar Imperator. Nu este o lectura romantica, dar poate deveni motivanta. Cu siguranta este vorba de Cezar, dar in cele din urma, este la fel de mult despre noi înșine siceea ce alegem sa facem in si cu viata noastra.

 8. M-am regasit in acest articol. Imi place cum ai descris totul, dar daca iubire nu e nimic nu e. Ziua de luni am inceput-o cu multa alergatura si multa treaba, sper sa nu fie toata saptamana asa.

 9. Lunea poate fi deprimanta, dar trebuie sa stii cum sa treci peste. Iti gasesti alinarea in mici bucurii. Eu as putea sa sar peste faza cu florile. Nu sunt genul de persoana care sa pot fi cucerita cu o floare …. Mai bine o mangaiere, o vorba buna, o imbratisare sau o prajitura delicioasa! Pupici

Lasă un răspuns