ziua de luni incepe cu vise

Ziua de luni începe cu vise

Ziua de luni începe cu vise!

Oricât de puțin realist vă pare acest titlu, am convingerea că la finalul acestui articol o să vă lăsați acaparați de visele voastre și o să găsiți o cale pentru a le transforma în realitate.

Sunt de părere că tot ceea ce avem în prezent, a existat în trecut,  în subconștientul nostru sub forma unui vis. Noi, prin ceea ce suntem și facem am reușit să găsim acele oportunități și idei ce ne-au transformat visul în ceva palpabil. Capacitatea noastră de a visa măreț este una din abilitățile cele mai de preț ale vieții.  Consider că măreția viselor noastre este impulsul ascuns al acțiunilor noastre zilnice și acea motivație inexplicabilă.

Cu siguranță, sunt multe persoane care pleacă de la ideea că tot ce ține de vise trebuie să rămână în copilărie. Acele persoane le lasă acolo și se complac într-o viață lipsită de acel „ceva”, într-o viață ce nu îi mulțumește din nici un punct de vedere, îi frustrează și îi transformă în “tăietori de aripi”, cum îi numesc eu. Dacă ei se încăpățânează să nu viseze, asta nu înseamnă că alții nu pot visa.

Nu e o luptă cu cei din jur, nu e un concurs. E o luptă cu noi.  E provocarea vieții de a nu ne pierde în cotidian. E datoria noastră de a ne regăsi pe noi înșine în fiecare pas și în fiecare încercare, fie ea finalizată cu succes sau nu.

Cum visăm și la ce visăm?

„Suprema înţelepciune este de a avea vise destul de măreţe pentru a nu le pierde din vedere când le urmărim.” – William Faulkner

La aceste întrebări poți răspunde doar tu. Poți să-ți faci o listă cu toate visele tale. Poți să identifici pe acea listă vise pentru care ai făcut câțiva pași dar te-ai oprit. Poți să identifici motivele eșecurilor sau motivele abandonului. Totul ține de tine și de cum alegi tu să îți îndeplinești visele.
Alege un vis acum și alege să lupți pentru el! Ziua ta de luni începe cu tine și visul tău, lasă-l să te curpindă, fuzionați și deveniți realitate!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns