ziua de luni incepe cu 10 verbe bianca ionel

Ziua de luni începe cu zece verbe

Ziua de luni începe cu zece verbe și câteva gânduri care să le însoțească pentru a înțelege mesajul lor în felul în care îl văd eu și evident pentru a începe o nouă săptămâna în forță. Ordinea lor este aleatoare, dar pentru o zi cu rezultate maxime, vă recomand să le aplicați cel puțin o dată pe fiecare.

  1. Ascultă ceea ce a are fiecare din jurul tău de spus și alege să iei de la fiecare ceea ce te motivează, ceea ce contează și ceea ce ar putea să te ajute pe viitor pentru a crește frumos, profesional, personal și spiritual.
  2. Întreabă de fiecare dată când simți nevoie să contrazici pe cineva, pentru a fi convins 100% de ceea ce ai auzit și pentru a îți da timp să mai asculți încă o dată ceea ce s-a spus, de preferat cu alte urechi și dintr-o altă perspectivă.
  3. Mulțumește pentru ceea ce ai, mulțumește celor ce îți oferă din timpul lor și fii mulțumit de ceea ce ai realizat la fiecare final de zi.
  4. Analizează fiecare informație care trece pe lângă tine și crează o conexiune între acea informație și munca ta de zi cu zi, mai ales dacă nu este din sfera ta.
  5. Aplică tot ceea ce ai învățat până acum până când totul se va transforma într-o rutină plăcută și productivă, iar tu vei excela în ceea ce faci.
  6. Crează în fiecare zi câte ceva nu doar pentru tine ci pentru cei care vor veni din urmă, crează ceea ce îi va fi util copilului tău sau nepotului tău, pentru că doar așa vei simți că faci parte din ciclul vieții.
  7. Explică ție și eventual celor din jur, interesați de ceea ce faci tu o parte din activitatea ta, din viziunea ta sau din gândurile tale pentru a putea înțelege chiar tu mai bine ceea ce vrei să faci și pentru a te surprinde cu ideile care te vor invada în momentul în care vei rosti cu voce tare ceea ce vrei.
  8. Recomandă un film, un loc, un om, o carte, un traseu. De ce? În felul aceasta deschizi o portiță celor din jur să te cunoască mai bine și să afle ceea ce îți place, dar poți deschide o poartă celor care le recomanzi ceva și îi poți să face să se regăsească într-un anumit loc, film, carte sau orice altă recomandare de a ta. Nu știi câți oameni pierduți sunt în jurul tău și habar nu ai cât bine poți face printr-o simplă și banală recomandare.
  9. Zâmbește oricât de greu ar părea, oricât de triste ar fi unele situații și momente, păstrează în sufletul și în gândul tău un zâmbet și oferă-l celor din jur, iar ei ți-l vor oferi înapoi și îl vor oferi și altora.
  10. Iubește viața, natura, pe cei din jur cu toate defectele și calitățile lor, fără să ceri nimic în schimb și fără să aștepți ceva înapoi.

Aceasta este a 10-a zi de luni care o începem împreună și am ținut să vă împărtășesc verbele care îmi fac zilele mai frumoase. Lunea viitoare va fi o zi specială pentru mine și deja mă gândesc cum să transform și articolul în unul mai special.

Dacă ți-a plăcut articolul Ziua de luni începe cu zece verbe nu uita să îl recomanzi și altor persoane 🙂


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns