ziua de luni incepe fara superstitii

Ziua de luni începe fără superstiții

Ziua de luni începe fără superstiții! Cu siguranță pentru mulți dintre voi superstițiile fac parte din viața voastră și vă numărați printre acele persoane care nu dau bani de lunea, care mereu vor ieși pe ușă cu piciorul drept și evident dacă lunea îți va merge prost, așa va fi toată săptămâna. Hmm, zău?

Numărul de superstiții dedicate zilei de luni este destul de mare. Nu aș vrea să transform această postare într-o antologie de superstiții. Superstițiile sunt bune, pentru că uneori ne forțează să avem o gândire mai puțin pozitivă. Ne ajută să fim pregătiți pentru un posibil eșec sau pentru o posibilă nemulțumire. Asta nu înseamnă că ele ne vor conduce viața și fiecare pas.

Cum putem începe ziua de luni fără superstiții?

Nu e o tragedie dacă ieși din casă cu piciorul stâng, atâta timp cât mintea ta gândește drept.  Nu e o pierdere dacă dai bani de lunea, atâta timp cât cheltui cu cap. Totul ține de perspectivă și de modul în care alegem noi să privim lucrurile. Va fi mai ușor să accepți un eșec dacă ai un suport în spate. Nu ne putem ascunde mereu eșecurile în spatele unor superstiții. Dacă ai ales să inveștești într-o zi de luni într-o afacere și nu ai analizat cu atenție acea afacere înainte să te arunci în ea, nu e vina zilei de luni. Nu e vorba de superstiții și tradiții, e vorba de tine și de modul în care ai gândit în acea zi..

Ziua de luni începe fără superstiții! Ziua de luni este o zi în care, la fel ca și în alte zile trebuie să luăm decizii, trebuie să dăm bani și e posibil să ieșim grăbiți pe ușă cu piciorul stâng. Dincolo de toate acestea este ziua în care suntem cei mai creativi, cei mai odihniți și cei mai buni în ceea ce facem. De ce? Pentru că lunea avem o motivare și o voință pe care nu o avem în alte zile din săptămână.

Așadar, lăsați superstițiile și alegeți să profitați atât de lucrurile bune care apar în viața voastră, cât și de cele rele fără a căuta vinovați.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

18 thoughts on “Ziua de luni începe fără superstiții”

  1. Citeam articolul tau si mi-am adus aminte de vremea cand eram adolescenta si credeam in tot felul de superstitii. Acum imi vine sa rad, dar atunci chiar credeam in ele si incercam sa iau…masuri 🙂 ))))

  2. Incerc sa nu cred in superstii, cred ca superstiile sunt pur si simplu niste propozitii, fraze carora noi le dam putere crezand in ele si atunci cand crezi ca daca azi e 13 si o sa ai o zi naspa, atunci e posibil sa fie asa, pentru ca dam putere acestei credinte.

  3. Nu prea am superstitii, mai ales legate de ziua de luni, niciodata. In schimb mama mea, e toata numai o superstitie, Lunea nu da bani, vinerea nu spala rufe si nu duce gunoiul, si nici nu le mai tin eu minte, ma mir cum le tine ea :))))

  4. Bine ca nu sunt superstitioasa. La prima ora am fost cu fiica-mea la doctor, deci am inceput bine saptamana. Dar sunt sigura ca restul zilelor vor fi cu mult mai bune ca cea de astazi 🙂

  5. Eu iau ziua de luni ca pe un nou început. Superstiții nu prea am, deși mai mereu mă încalț la piciorul drept întâi, dar asta din obișnuință, nu neapărat din superstiție. Și oricum, indiferent de situație, încerc să gândesc drept 🙂

  6. Din pacate, eu sunt superstitioasa. Am crescut intr-o familie in care superstitiile erau la ordinea zilei. Imi doresc sa…scap de ele, sper sa reusesc cat de curand.

Lasă un răspuns